Ta chansen att få en helt unik matupplevelse hos oss på Pater Noster!
Guide Michelin-kockarna Marcelo di Giacomo och Diego Jacquet, med stor kärlek till havet och båda välkända stjärnor på den internationella kockhimlen, kommer till Pater Noster. Marcelo och Diego är goda vänner och älskar att laga mat tillsammans på speciella platser.
De med vår egna fantastiska köksmästare Johan Bengtsson skapa magi i vårt kök. Ni kommer bjudas på en specialkomponerad meny bestående av 5 serveringar tillsammans med en välkomponerad dryckesmeny.
Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller!
Läs mer och boka här.
Diego är för närvarande Chef Patron på den berömda Londonrestaurangen ZOILO och den älskade FLORENCIO Pizzeria.
Diego började sin karriär i Buenos Aires 1993, när han gick som lärling hos den berömda argentinska kocken Francis Mallmann. 1998 uppfyllde han sin dröm om att laga mat i Europa när han gick med i teamet på Casa Nicolasa i San Sebastián. Senare fick han anställning på den trestjärniga Michelinrestaurangen El Bulli, under Ferran Adria.
2001 flyttade han till New York för att börja på Aquavit, den prisbelönta svenska restaurangen, som då drevs av kocken Marcus Samuelsson.
Diego föddes i Buenos Aires och tillbringade större delen av sin ungdom i Chubut, Patagonien, där han upptäckte sin kärlek till mat och råvaror från naturen.
Diego är för närvarande Chef Patron på den berömda Londonrestaurangen ZOILO och den älskade FLORENCIO Pizzeria.
Diego började sin karriär i Buenos Aires 1993, när han gick som lärling hos den berömda argentinska kocken Francis Mallmann. 1998 uppfyllde han sin dröm om att laga mat i Europa när han gick med i teamet på Casa Nicolasa i San Sebastián. Senare fick han anställning på den trestjärniga Michelinrestaurangen El Bulli, under Ferran Adria.
2001 flyttade han till New York för att börja på Aquavit, den prisbelönta svenska restaurangen, som då drevs av kocken Marcus Samuelsson.
Diego föddes i Buenos Aires och tillbringade större delen av sin ungdom i Chubut, Patagonien, där han upptäckte sin kärlek till mat och råvaror från naturen.
Marcelo är en argentinsk kock född i Buenos Aires, han började laga mat vid 18 års ålder under Jean Paul Bondeaux på Alvear Palace Hotel för att senare flytta till Frankrike för att arbeta under superkocken Mauro Colagreco (3 Michelinstjärnor) i Menton.
Efter 8 år flyttade han till Paris för att öppna Virtus där han fick 1 Michelin-stjärna 2019 tillsammans med sin kockfru Chiho Kanzaky.
Han är för närvarande på väg att öppna ett nytt projekt i Savoie i sydöstra Frankrike.
Marcelo är en argentinsk kock född i Buenos Aires, han började laga mat vid 18 års ålder under Jean Paul Bondeaux på Alvear Palace Hotel för att senare flytta till Frankrike för att arbeta under superkocken Mauro Colagreco (3 Michelinstjärnor) i Menton.
Efter 8 år flyttade han till Paris för att öppna Virtus där han fick 1 Michelin-stjärna 2019 tillsammans med sin kockfru Chiho Kanzaky.
Han är för närvarande på väg att öppna ett nytt projekt i Savoie i sydöstra Frankrike.
– Specialkomponerad meny med 5 servering, inklusive en välkomponerad dryckesmeny
– RIB transport Koön - Pater Noster tur och retur
Avgång kl. 18.30 från Koön
Middagen på Pater Noster startar kl. 19.30
Hemresa ca kl. 22:00 till Koön
Specifika villkor för evenemanget hittar du under 'Villkor'.
På Pater Noster är vi beroende av väder och vind, därför kan de tillställningar och specialarrangemang vi anordnar ibland komma att ställas in av naturliga skäl. Följ oss på Facebook eller Instagram för att få våra senaste uppdateringar, eller ring om du är osäker.